Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ingen vestlige aktivister ble skadet

Mavi Marmara var på vei til Gaza-stripen sammen med fem andre skip da de ble stanset av israelsk marine 31. mai. Israel opprettholder en sjøblokade av Gaza-stripen for å hindre våpensmugling til terrororganisasjonen Hamas.

 

Det var ikke én eneste vestlig eller arabisk person blant aktivistene som ble skadet i kampene som fulgte da israelske soldater bordet skipet Mavi Marmara 31. mai.

Fra tidligere er det kjent at alle de ni som ble drept var tyrkere, én av dem hadde også amerikansk statsborgerskap.

Nå er det fastslått at også alle de skadde var tyrkere, bortsett fra én person fra Indonesia som fikk mindre alvorlige skader.

Den tyrkiske organisasjonen IHH, som eier Mavi Marmara, har offentliggjort en liste med 53 skadde personer. 23 av disse skal ha blitt alvorlig skadet.

Dersom man sammenholder denne listen med en passasjeroversikt som ble funnet ombord, kan man få oversikt over de skaddes nasjonalitet. Det blir også klart at de fleste skadde er oppført som medlemmer av IHH eller lokale tyrkiske organisasjoner som er tilknyttet IHH. Det gjelder 16 av de 23 med mest alvorlige skader og 21 av de 30 med mindre alvorlige skader.

Åtte av de ni drepte tilhørte islamistiske organisasjoner med en radikal, anti-vestlig agenda. Flere av dem hadde uttrykt ønske om å dø som martyrer i islamistisk jihad-krig før de dro på toktet mot Gaza-stripen.

Det faktum at ingen vestlige eller arabiske pro-palestinske aktivister ble drept eller skadet i kampene med IDF, bekrefter at konfrontasjonen ble planlagt og satt i gang av en separat gruppe tyrkiske aktivister med en voldelig agenda. Det går også langt i å bekrefte at de israelske marinesoldatene ikke lot seg provosere til å ramme humanitære, ikke-voldelige aktivister da de følte seg tvunget til å åpne ild i selvforsvar.

De to listene som danner grunnlaget for denne artikkelen er tilgjengelig i en rapport fra Intelligence and Terrorism Information Center (ekstern lenke til PDF).

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart