Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

PA klaget til Israel for «Shin Bet-kaffebesøk» med Hamas

Representanter for den israelske etterretningsorganisasjonen Shin Bet skal hatt kontakt med lokale ledere i Hamas i nærheten av Jenin, hevder Fatah-kilder overfor Ha’aretz. De palestinske myndighetene på Vestbredden skal ha klaget til øverstkommanderende for IDFs Sentralkommando, Avi Mizrahi, på grunn av hendelsen. Kildene hevder agentene en rekke ganger skal ha møtt Hamas-representantene nattestid "over en kopp kaffe". Shin Bet skal ikke ha vært interessert i sikkerhetsspørsmål, men drøftet Hamas-mennenes syn på fredsprosessen og fått deres vurdering av sjansene for fred. Ingen av mennene skal være involvert i væpnet kamp, og blir alle ansett som politiske ledere. Shin Bet nekter selv å kommentere saken overfor den israelske avisen. Tidligere har Shin Bet holdt "advarsel"-møter med politiske representanter for Hamas og Islamsk Jihad, for å advare dem mot å bli involvert i væpnet kamp.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart