Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

PA «overrasket» over USAs byggestansforslag

Kilder i PA sier til Jerusalem Post søndag at de er "overrasket" over å høre om det siste forslaget fra USA om byggestans i bosetningene, i bytte mot insentiver for Israel. De hevder at den "plutselige endringen" i den amerikanske politikken, at byggefrysen ikke skal gjelde Øst-Jerusalem, utgjør en utfordring for PA. Likevel ønsker ikke kildene å direkte avvise tilbudet, som fortsatt ikke er ferdig utarbeidet. En person som arbeider tett med PA-president Mahmoud Abbas hevder Obama-administrasjonen "gir etter for statsminister Benjamin Netanyahus press." Han mener PAs troverdighet vil bli kraftig svekket dersom de gjenopptar forhandlingene med Israel, mens byggingen fortsetter i Øst-Jerusalem. PA har aldri ved tidligere forhandlinger med Israel truet med å forlate forhandlingsbordet på grunnlag av byggeaktivitet i bosetningene og i Øst-Jerusalem.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart