Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

PA ber Sikkerhetsrådet erklære bosetninger ”ulovlige”

PAs forhandlingsleder Saeb Erekat sa onsdag at palestinerne ønsker å spørre FNs sikkerhetsråd om en fordømmelse av de israelske bosetningene som "ulovlige". Ifølge israelske diplomater diskuteres nå ulike resolusjonsforslag i New York, skriver Jerusalem Post. Nyhetsbyrået Associated Press har fått tak i et av disse forslagene. Det beskriver bosetningene som ”et stort hinder for fred” og kaller okkupasjonen av Gaza, Vestbredden og Øst-Jerusalem ”ulovlig.” Desto skarpere fordømmelse den gir av bosetningene, jo mer motstand er man ventet å møte fra den amerikanske administrasjonen. USAs utenriksdepartement erklærte senere samme dag at de er imot det palestinske forsøket på å bringe denne saken fram for FN-rådet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart