Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Programleder hyller terrorister

På tv-klippet ovenfor kan du se en kvinnelig palestinsk programleder sende varme hilsener til terroristen Ahlam Tamimi, som sitter i israelsk fengsel. Programlederen er på besøk hos familien Muhammad Wael Daghlas, som også sitter i fengsel. Daghlas og Tamimi deltok i planlegging og gjennomføring av et terrorangrep som drepte 15 sivile israelere i pizzarestauranten Sbarro i Jerusalem i august 2001.

10. august 2011 sendte den Fatah-kontrollerte tv-kanalen i de selvstyrte palestinske områdene en hilsen fra en kvinnelig programleder til Ahlam Tamimi. I august 2001 kjørte Tamimi en palestinsk selvmordsbomber til pizzarestauranten Sbarro i Jerusalem. 15 mennesker ble drept i terrorangrepet, inkludert 7 barn.

Palestinian Media Watch har avdekket et nytt eksempel på hvordan terrorister blir hyllet i offisielle palestinske sammenhenger.

10. august sendte PA TV programmet «I en krigers hus». «Krigeren» som ble æret med besøk var Muhammad Wael Daghlas, som er dømt til 15 livstidsdommer i Israel for sin planlegging av Sbarro-angrepet i Jerusalem.

Under besøket sendte programlederen også en spesiell hilsen til Ahlam Tamimi. «Vi sender de beste ønsker av lojalitet til Ahlam Tamimi. Vi ønsker henne frihet, hun og de andre fantastiske kvinnelige fangene. En spesiell hilsen til deg, Ahlam,» sa programlederen. [Se klippet i toppen av siden.]

PA TV blir finansiert gjennom busjettene til de palestinske selvstyremyndighetene, hvor Norge er en betydelig bidragsyter.

I mars 2011, dagen før det grusomme terrorangrepet i Itamar, besøkte programmet «I en krigers hus» hjemmet til Tamimis familie. Tv-bildene viste blant annet en æresbevisning Tamimis familie er gitt av Fatah, hvor terroristen blir utropt til «en heltemodig fange». Æresbevisningen inneholder bilder av Tamimi og tidligere Fatah-leder og PA-president Yasser Arafat.

Samme måned valgte PAs statsminister Salam Fayyad, som ofte blir omtalt i Vesten som en «moderat» leder, å hylle flere palestinske kvinner som deltok i dødbringende terrorangrep under den andre intifadaen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart