Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Programleder hyller terrorister

På tv-klippet ovenfor kan du se en kvinnelig palestinsk programleder sende varme hilsener til terroristen Ahlam Tamimi, som sitter i israelsk fengsel. Programlederen er på besøk hos familien Muhammad Wael Daghlas, som også sitter i fengsel. Daghlas og Tamimi deltok i planlegging og gjennomføring av et terrorangrep som drepte 15 sivile israelere i pizzarestauranten Sbarro i Jerusalem i august 2001.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

10. august 2011 sendte den Fatah-kontrollerte tv-kanalen i de selvstyrte palestinske områdene en hilsen fra en kvinnelig programleder til Ahlam Tamimi. I august 2001 kjørte Tamimi en palestinsk selvmordsbomber til pizzarestauranten Sbarro i Jerusalem. 15 mennesker ble drept i terrorangrepet, inkludert 7 barn.

Palestinian Media Watch har avdekket et nytt eksempel på hvordan terrorister blir hyllet i offisielle palestinske sammenhenger.

10. august sendte PA TV programmet «I en krigers hus». «Krigeren» som ble æret med besøk var Muhammad Wael Daghlas, som er dømt til 15 livstidsdommer i Israel for sin planlegging av Sbarro-angrepet i Jerusalem.

Under besøket sendte programlederen også en spesiell hilsen til Ahlam Tamimi. «Vi sender de beste ønsker av lojalitet til Ahlam Tamimi. Vi ønsker henne frihet, hun og de andre fantastiske kvinnelige fangene. En spesiell hilsen til deg, Ahlam,» sa programlederen. [Se klippet i toppen av siden.]

PA TV blir finansiert gjennom busjettene til de palestinske selvstyremyndighetene, hvor Norge er en betydelig bidragsyter.

I mars 2011, dagen før det grusomme terrorangrepet i Itamar, besøkte programmet «I en krigers hus» hjemmet til Tamimis familie. Tv-bildene viste blant annet en æresbevisning Tamimis familie er gitt av Fatah, hvor terroristen blir utropt til «en heltemodig fange». Æresbevisningen inneholder bilder av Tamimi og tidligere Fatah-leder og PA-president Yasser Arafat.

Samme måned valgte PAs statsminister Salam Fayyad, som ofte blir omtalt i Vesten som en «moderat» leder, å hylle flere palestinske kvinner som deltok i dødbringende terrorangrep under den andre intifadaen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart