Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

PA vil få palestinske byer på UNESCO-listen

De palestinske myndighetene ønsker å oppnå verdensarvstatus i UNESCO, straks FN-organet anerkjenner dem som medlemmer, melder Jerusalem Post. I første omgang er det snakk om å nominere Jesu fødeby Betlehem, mens steder som Hebron og Nablus senere kan bli lagt til.

Hamdan Taha, den palestinske ministeren for kultursaker, mener et medlemskap i organet er palestinernes «naturlige rett».

– Et UNESCO-medlemskap bærer med seg et budskap om rettferdighet og rettigheter. Hvorfor må palestinerne utelates fra det internasjonale systemet? Jeg ser det som en kroning av langsiktige tiltak de siste 20 årene, uttalte han mandag.

Avstemningen om et palestinsk medlemskap vil trolig skje på UNESCOs generalkonferanse i perioden 25. oktober til 10. november. Israel og amerikanerne beskylder PA for å politisere FN-organet gjennom sin søknad.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart