Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel og USA overfører midler til PA igjen

Som en følge av at den amerikanske Kongressen har valgt å oppheve sitt frys i overføringen av 1,2 milliarder bistandskroner til PA, vil trolig Israel også gjenoppta sine transaksjoner, avslører regjeringskilder til Yedioth Aharonoth.

Israel samler inn rundt 600 millioner skattekroner i året for de palestinske myndighetene, som blir overført til PA én gang i måneden. Men som en følge av at PA arbeidet med å skaffe seg fullt medlemskap i UNESCO, ble pengene holdt tilbake. Det er uenighet innad i regjeringen om pengefrysen. Finansminister Yuval Steinitz skal være tilhenger av en streng linje, som straff til PA for alle deres ensidige tiltak. Forsvarsminister Ehud Barak derimot, er uenig. Han mener den palestinske regjeringen trenger pengene for å utbetale lønn til de palestinske sikkerhetsstyrkene, som har et fruktbart samarbeid med IDF på Vestbredden. En pengestans kan ødelegge dette samarbeidet, tror Barak.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart