Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Storbritannia støtter ikke «Palestina» i FN

- I likhet med Frankrike, og i konsultasjon med vår europeiske partnere, kommer Storbritannia til å avstå dersom det blir avstemning om å gi fullt palestinsk medlemskap i FN, varslet Storbritannias utenriksminister William Hague onsdag.

– Vi reserverer retten til å anerkjenne en palestinsk stat bilateralt på et tidspunkt som vi selv velger og når det best kan bidra til fred, la Hague til. Palestinerne trenger 9 av 15 stemmer for å få godkjent søknad om fullt medlemskap i FN. Skulle palestinerne ha nådd dette stemmetallet, ville det likevel hatt liten effekt, fordi USA har varslet veto. – Det er klart nå, på grunn av amerikanernes mottiltak og store innblanding, at vi ikke kommer til å få disse ni stemmene, sier PAs utenriksminister Riad Malki.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart