Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fayyad kastes som statsminister i Hamas-Fatah avtale

Fatah har bøyd av for Hamas-kravet om å fjerne PA-statsminister Salam Fayyad. PA-president Mahmoud Abbas og Hamas-statsminister på Gaza, Khaled Mashaal, har også kommet til enighet om å utlyse nytt parlaments- og presidentvalg i mai 2012.

Som en følge av avtalen vil en samlingsregjering stables på beina. I den forbindelse får ikke lenger statsminister Salam Fayyad, som er svært populær internasjonalt for sine reformer på Vestbredden, lede den palestinske regjeringen. Abbas har ønsket å beholde Fayyad som statsminister for å sikre at pengeoverføringene fra USA og Israel vedvarer, men har møtt kraftig motstand fra Hamas. Til slutt måtte han gi etter for dette kravet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart