Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Jerusalem-mufti Muhammed Hussein siterer hadith om drap på jøder.
Jerusalem-mufti Muhammed Hussein siterer hadith om drap på jøder.

Netanyahu: Straffeforfølg muftien

Statsminister Benjamin Netanyahu ber regjeringsadvokat Yehuda Weinstein om å etterforske Jerusalem-mufti etter at han talte om drap på jøder.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Den øverste religiøse autoriteten i de palestinske selvstyremyndighetene, Jerusalem-mufti Muhammed Hussein, leste fra en hadith om å drepe jøder på en feiring av Fatah-bevegelsens 47 årsdag 9. januar i år.

– [Oppstandelsens] time vil ikke komme inntil du sloss mot jødene. Jøden kommer til å gjemme seg bak steiner eller trær. Da vil steinene eller trærne rope ut: Å, muslim, Allahs tjener, det er en jøde bak meg, kom og drep meg, siterte muftien og fortsatte: Unntatt Gharkad-treet [som ikke kommer til å si noe], derfor er det ikke rart at man ser Gharkad-trær rundt [israelske] bosetninger og kolonier.

På Fatahfeiringen ble muftien introdusert av en mann som sa:

– Vår krig med etterkommerne av aper og svin [jødene] er en krig om religion og tro. Lenge leve Fatah! Les mer og se tv-innslaget som ble sendt på PA TV her.

 

Netanyahu: Avskyelig

Netanyahu fordømmer muftien for å si slike «avskyelige» ting. Har har oppfordret regjeringsadvokat Yehuda Weinstein til å sette i gang en etterforskning av muftien.

– Det jødiske folket og den israelske regjering har rett, forpliktelsen og mulighet til å forhindre enda en utryddelse av det jødiske folket eller et angrep på vårt land, sa Netanyahu ved regjeringsmøtet søndag.

– Dette er ikke nytt, men det er skammelig. Dette blir ikke bare sitert i Hamas sitt charter, men disse tingene blir også sendt på offisielt PA TV og får legitimitet og støtte fra PA. Hvis ikke dette er antisemittisme, så vet jeg ikke hva antisemittisme er, sa Yuli Edelstein, minister for diaspora saker, før søndagens ukentlige regjeringsmøte til Jerusalem Post.

– Den ekstremistiske muslimske imamen har sin inspirasjon fra Nazi-Tyskland, sa Uzi Landau, minister fra Israel Beiteinu. Også han krever etterforskning og straffeforfølgelse av muftien, melder Yedioth Aharonoth.

 

Hussein: Siterte bare en religiøs tekst

Hussein benektet i et intervju med Israels Radio søndag at dette var en oppfordring til å drepe jøder. Han sa han aldri oppfordret til å drepe jøder, men at han bare siterte fra en religiøs tekst og sa: «Jeg kan ikke endre Hadith.»

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart