Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Slutt å rettferdiggjøre terror

- Terroristens kriminelle handling fordømmes på det sterkeste, uttalte PA-statsminister Salam Fayyad onsdag. (Foto: palpics.info)
- Terroristens kriminelle handling fordømmes på det sterkeste, uttalte PA-statsminister Salam Fayyad onsdag. (Foto: palpics.info)
PA-statsminister Salam Fayyad fordømmer terrorhandlingen mot den jødiske skolen i Toulouse, som ifølge gjerningsmannen var "hevn" mot Israel.

– Det er på tide at disse kriminelle [terrorister] slutter med å markedsføre sin terroraktivitet i Palestinas navn og slutter med å late som de står opp for rettighetene til palestinske barn, som kun ønsker å leve et normalt liv, sa PA-statsminister Salam Fayyad onsdag.

Uttalelsen kommer i sammenheng med terrorhandlingen mot den jødiske skolen i Toulouse og gjerningsmannen som for andre dag på rad blir holdt innesperret i sitt eget hus, omringet av fransk politi. Mohammed Merah hevder det var Israels angivelige «overgrep» mot palestinske barn som var årsaken til at han angrep skolen.

– Terroristens kriminelle handling fordømmes på det sterkeste av det palestinske folk og deres barn. Ingen palestinske barn kan akseptere en ugjerning som rammer uskyldige mennesker, sa Fayyad.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart