Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Abbas «klar til å forhandle», men stiller fortsatt forhåndskrav

Mahmoud Abbas er klar for å forhandle, men gir ikke etter for sine forhåndskrav til Israel. (Foto: Yoshiko Kusano, swiss-image.ch)
Mahmoud Abbas er klar for å forhandle, men gir ikke etter for sine forhåndskrav til Israel. (Foto: Yoshiko Kusano, swiss-image.ch)
PA-president Mahmoud Abbas truer fortsatt med å gå til FN dersom det ikke skjer noen framgang i fredsprosessen, eller Israel ikke stanser all byggeaktivitet i bosetningene.

Tirsdag gjentok PA-president Mahmoud Abbas at han er rede til å forhandle med Israels statsminister Benjamin Netanyahu, dersom han foreslår «noe som er lovende eller positivt».

I samtale med det internasjonale nyhetsbyrået Reuters sa Abbas nok en gang at han kan gå til FN for å få anerkjent en palestinsk stat, dersom fredsforhandlingene ikke kommer igang igjen. Dessuten krevde han at Israel stanser byggeaktiviteten i bosetningene på Vestbredden.

Den palestinske presidenten fikk spørsmål om hva han mente om den nye samlingsregjeringen i Israel, som nå innehar 94 av 120 Knesset-seter. Abbas forklarte at det var alt for tidlig å kommentere saken.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart