Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Westerwelle: – Gå i nye forhandlinger

Tysklands utenriksminister Gudio Westerwelle ønsker å se PA og Israel møtes på ny rundt forhandlingsbordet. (Foto: Michael Thurm)
Tysklands utenriksminister Gudio Westerwelle ønsker å se PA og Israel møtes på ny rundt forhandlingsbordet. (Foto: Michael Thurm)
Under et møte med sin israelske kollega Avigdor Lieberman, sa Tysklands utenriksminister Guido Westerwelle at Israel bør ta "modige steg" mot fred.

Tysklands utenriksminister Guido Westerwelle oppfordret onsdag Israel og PA til å starte opp igjen fredsforhandlingene, for å få på plass en tostatsløsning.

Under en pressekonferanse etter et møte med sin israelske kollega Avigdor Lieberman i Berlin sa Westerfelle at det eneste «som kan garantere Israels sikkerhet på lang sikt» er fred.

Lieberman er i Tyskland for å besøke produsentene av Israels Dolphin-ubåter i Hamburg. Den tyske regjeringen har subsidiert de israelske kjøpene, for å vise hvor sterke båndene er mellom Tyskland og Israel i dag, ifølge Westerwelle.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart