Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Odd Sverre Hove gir MIFFs bok «de beste anbefalinger»

Odd Sverre Hove var sjefredaktør i Dagen fra 1999 til 2010. (Foto: Arkiv)
Odd Sverre Hove var sjefredaktør i avisen Dagen fra 1999 til 2010. (Foto: Arkiv)
- Israels venner i Norge bør absolutt skaffe seg boken Dobbeltspill, Sviket mot fredsprosessen. Vi bør lese den og bruke den i debattene, skriver Odd Sverre Hove, tidligere sjefredaktør i Dagen.

Torsdag 31. mai skrev Hove en bokanmeldelse av Med Israel for freds nye bok i avisen Dagen.

– Jeg gir med glede MIFF-boken «Dobbeltspill» mine beste anbefalinger, konkluderer Midtøsten-eksperten og den erfarne mediemannen.

– Vi bør inkludere boken i tenkningen vår, ikke minst i bedømmelsen av all den naive propagandaen her i Europa om fredsprosessens påståtte sentralstilling i Midtøsten-konflikten, skriver Hove. «Hva slags løsning har disse europeiske lederne på problemet med å føre troverdige fredsprosessforhandlinger med en aktør som konsekvent driver narrespill ved hjelp av to ansikter?»

 

Overlegent seriøst rykte

Hove innleder sin bokanmeldelse ved å omtale medieovervåkningsorganisasjonene MEMRI og Palestinian Media Watch. PMW har med årene «opparbeidet seg et overlegent seriøst rykte», skriver Hove. Det er Itamar Marcus og Nan Jacques Zilberdik fra PMW som har skrevet boken Dobbeltspill, Sviket mot fredsprosessen. Hove betegner Marcus som «en usedvanlig dyktig daglig leder».

 

Overveldende mengde beviser

Til slutt gjengir vi to avsnitt fra Hoves artikkel.

Boken «Dobbeltspill» beviser med et vell av beviser at Mahmoud Abbas og Fatah og Selvstyremyndigheten konsekvent viser fram to ansikter, ett på engelsk og ett på arabisk. På engelsk viser man fram det fredsvennlige ansiktet som vi kunne kalle «den lidende, fredelige palestinaaraberens ansikt».

Når man derimot snakker arabisk, snakker man til sine egne. Og da brukes alle medier til å mobilisere til terror, vold og krig mot Israel og jødefolket. Jeg sier med vilje begge deler: «mot Israel og mot jødefolket». For Abbas og Fatah har på arabisk ingen hemninger mot antisemittisme, jødehat og holocaust-fornektelse og endog Hitler-forherligelse. Det beviser denne boken med en overveldende mengde beviser.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart