Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

EU advarer PA mot FN-plan

Dimitris Kourkoulas. (Foto: Utenriksdepartementet i Hellas)
Dimitris Kourkoulas. (Foto: Utenriksdepartementet i Hellas)
EU ber de palestinske selvstyremyndighetene "være forsiktige" i sin kamp for å bli anerkjent som en stat med observatørstatus i FN, ifølge viseutenriksminister Dimitris Kourkoulas fra Hellas.

Hellas’ viseutenriksminister Dimitris Kourkoulas var onsdag på besøk i Israel, for å møte sin kollega Danny Ayalon og nasjonal sikkerhetsrådgiver Yaakov Amidror. Han kommenterte PAs kamp for å oppnå observatørstaus i FN som stat, opplyser Jerusalem Post.

– EU råder dem til å være forsiktige, men beslutningen er deres. […] Det er mulige negative konsekvenser av deres beslutning. Vi står fortsatt fullt og helt bak fredsprosessen og har ikke oppdaget noe annet alternativ, sa Kourkoulas.

Han tror PAs planer kan få negative konsekvenser for fredsarbeidet. Athens hovedmål er «å holde fredsprosessen i live. I tråd med det målet, vil vi ta en beslutning når tiden er inne,» sa Kourkoulas.

Et annet spørsmål som viseutenriksministeren kommenterte, var Hellas’ positive holdning til nye sanksjoner mot Iran-regimet. Kourkoulas understreket at slike tiltak må være både kloke og produktive. Viljen er der i EU, hevdet han, så lenge sanksjonene rammer regimet og ikke befolkningen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart