Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

– Tiden renner ut for fredsavtale

Ehud Olmert (Foto: Jonathan Klinger)
Ehud Olmert (Foto: Jonathan Klinger)
Tidligere statsmininster Ehud Olmert mener det haster, dersom Israel og palestinerne skal komme fram til en endelig løsning på Midtøsten-konflikten.

Verdenssamfunnet vil ikke lenger akseptere at Israel har kontroll over palestinerne slik det er i dag. Derfor har landet maks fire år på å få på plass en fredsløsning, hevdet tidligere statsminister Ehud Olmert torsdag.

– Tiden renner ut for oss – ikke for palestinerne, hevdet han under en tale ved Universitetet i New York. Olmert har kommet med lignende advarsler tidligere.

Israel risikerer å bli en del av en énstatsløsning, der araberne er i flertall, dersom de ikke kommer fram til en løsning med PA, advarer Olmert. Og ønsker regjeringen å få dette på plass må statsminister Benjamin Netanyahu involvere seg personlig og ikke bare sende diplomater i sitt sted til Vestbredden, mener Olmert.

Ehud Olmert var i sin tid statsminister for Kadima, før han ble siktet for flere forhold av økonomisk korrupsjon. Nå vurderer han å gjøre politisk comeback, men avventer også en kommende tiltalebeslutning fra riksadvokaten. Må Olmert i retten på nytt, minker sjansene for at han stiller til valg igjen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart