Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

– PA-tortur svært utbredt

Foto: Skjermdump fra AOHRs hjemmesider.
Foto: Skjermdump fra AOHRs hjemmesider.
Den arabiske menneskerettighetsgruppen The Arab Organization for Human Rights hevder PA-politiet bruker tortur ved 19 av 20 avhør og arrestasjoner.

Ifølge en fersk rapport som organisasjonen har publisert, gjennomførte PA 13.271 avhør i perioden 2007-2011. I 96 prosent av tilfellene benyttet de palestinske politistyrkene seg av «ulike metoder for tortur». Det førte til døden for seks fanger og forårsaket «kronisk sykdom» for andre.

Arab Organization for Human Rights (AOHR) legger ansvaret for praksisen på PA-president Mahmoud Abbas. De oppfordrer FN, Den arabiske liga og Organisasjonen for islamsk samarbeid om å ta affære i saken.

Fratar folk levebrødet
En spørreundersøkelse AOHR tok blant personer som tidligere har vært avhørt av politiet, viser at 99,7 prosent har opplevd det de mener er en «nedverdigende behandling». Mange skal i tillegg ha mistet jobbene sine og blitt trakassert på andre måter.

– Det er slående at PA, i ly av den arabiske våren, fortsetter å utøve sitt undertrykkende system, i total motsetning til sitt folks krav om frihet og verdighet, heter det i rapporten.

AOHR er ikke ute etter å løpe Israels ærend når de avdekker torturen i PA. Tvert imot, organisasjonen fordømmer PA for å samarbeide med Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart