Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ayalon: Israel bør anerkjenne palestinerne i FN

Danny Ayalon kommer til Norge for å holde foredrag på Oslo Symposium 2013. (Foto: Eric Haynes)
Danny Ayalon kommer til Norge for å holde foredrag på Oslo Symposium 2013. (Foto: Eric Haynes)
Avgående statssekretær i det israelske utenriksdepartementet, Danny Ayalon, har sagt at Israel bør anerkjenne Palestina som fullt FN-medlem, med full suverenitet og uavhengighet. Men da må palestinerne først anerkjenne Israel som jødisk stat.

I forrige uke oppfordret Ayalon statsminister Benjamin Netanyahu til å si til palestinerne: «Jeg er forberedt på å anerkjenne dere, men dere må anerkjenne meg.» [Dette har jo Netanyahu sagt før, blant annet i den amerikanske Kongressen.] Betingelsen, mener Ayalon, er at palestinerne anerkjenner Israel som det jødiske folkets nasjonale hjemland og garanterer sikkerhetsordninger.

Ayalon sa at president Mahmoud Abbas i PA (det palestinske styret på Vestbredden) må si på arabisk, ikke bare på hebraisk og engelsk – at han anerkjenner Israel som det jødiske folkets nasjonale hjemland.

På spørsmål om han tror at Abbas er interessert i en slik avtale, svarte Ayalon at Israel ikke kan gi Abbas det han forlanger. Abbas vil skaffe palestinerne stor internasjonal anerkjennelse uten å oppgi Jerusalem eller «retten til å vende tilbake».

Vår kommentar: Og dermed er situasjonen akkurat som før. Selv de såkalte moderate palestinske lederne avviser å anerkjenne Israel som en jødisk stat. Når palestinerne ikke vil oppgi den «retten til å vende tilbake» som ingen gamle flyktninge-grupper har hatt og har, er fred umulig.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart