Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

– Stadig flere menneskerettighetsbrudd på Vestbredden og i Gaza

Offentlige samlinger blir stadig vanskeligere å gjennomføre på Vestbredden og Gaza-stripen. Med mindre det er anti-israelske demonstrasjon, som denne fra 2006. (Illustrasjon: Michael Loadenthal, flickr.com)
Offentlige samlinger blir stadig vanskeligere å gjennomføre på Vestbredden og Gaza-stripen. Med mindre det er anti-israelske demonstrasjon, som denne fra 2006. (Illustrasjon: Michael Loadenthal, flickr.com)
Selvstyremyndighetene på Vestbredden og Hamas-regimet på Gaza-stripen overgår hverandre i menneskerettighetsbrudd, viser ny palestinsk rapport.

Den uavhengige palestinske kommisjonen for menneskerettigheter publiserte tirsdag sin årlige rapport om menneskerettighetenes kår i de palestinske områdene. I følge deres anslag har antallet menneskerettighetsbrudd økt med 10 prosent siden 2012.

– De fleste klagene handler om tortur, mishandling, om forhindringer av offentlige samlinger og journalister som blir forhindret i å utføre sitt arbeid eller blir arrestert, forklarer direktør Ahmed Harb.

Minst sju personer mistenkt for å arbeide for Israel skal ha blitt drept uten lov og dom på Gaza-stripen, mens minst to palestinere døde i fengsel på Vestbredden det siste året, ifølge det nyhetsbåret Associated Press (AP) gjengir fra rapporten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart