Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Offentlige samlinger blir stadig vanskeligere å gjennomføre på Vestbredden og Gaza-stripen. Med mindre det er anti-israelske demonstrasjon, som denne fra 2006. (Illustrasjon: Michael Loadenthal, flickr.com)
Offentlige samlinger blir stadig vanskeligere å gjennomføre på Vestbredden og Gaza-stripen. Med mindre det er anti-israelske demonstrasjon, som denne fra 2006. (Illustrasjon: Michael Loadenthal, flickr.com)

– Stadig flere menneskerettighetsbrudd på Vestbredden og i Gaza

Selvstyremyndighetene på Vestbredden og Hamas-regimet på Gaza-stripen overgår hverandre i menneskerettighetsbrudd, viser ny palestinsk rapport.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Den uavhengige palestinske kommisjonen for menneskerettigheter publiserte tirsdag sin årlige rapport om menneskerettighetenes kår i de palestinske områdene. I følge deres anslag har antallet menneskerettighetsbrudd økt med 10 prosent siden 2012.

– De fleste klagene handler om tortur, mishandling, om forhindringer av offentlige samlinger og journalister som blir forhindret i å utføre sitt arbeid eller blir arrestert, forklarer direktør Ahmed Harb.

Minst sju personer mistenkt for å arbeide for Israel skal ha blitt drept uten lov og dom på Gaza-stripen, mens minst to palestinere døde i fengsel på Vestbredden det siste året, ifølge det nyhetsbåret Associated Press (AP) gjengir fra rapporten.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart