Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– Fred avhenger av at palestinerne aksepterer Israel

Den amerikansk-jødiske sangeren Barbara Streisand (f.v.), USAs tidligere president Bill Clinton, Israels president Shimon Peres og statsminister Benjamin Netanyahu, under Peres' 90-årsmarkering. (Foto: GPO, flickr.com)
Den amerikansk-jødiske sangeren Barbara Streisand (f.v.), USAs tidligere president Bill Clinton, Israels president Shimon Peres og statsminister Benjamin Netanyahu, under Peres' 90-årsmarkering. (Foto: GPO, flickr.com)
Med kun 15 minutters kjøretur mellom Ramallah og Jerusalem, er det "ingen verdens grunn til" at PA og Israel ikke kan forhandle. Det mener statsminister Benjamin Netanyahu (t.h. i bildet).

PAs manglende vilje til å akseptere Israels rett til å eksistere, er selve roten av det israelsk-palestinske problemet, uttrykte statsminister Benjamin Netanyahu torsdag. Han var foredragsholder på president Shimon Peres’ fredskonferanse «Morgendagen» i Jerusalem.

– Den eneste måten å få en slutt på forhandlingene, er ved å begynne dem. Vi er klare til å forhandle uten forhåndskrav umiddelbart. Vi er kun 15 minutter fra Ramallah. Det er ingen verdens grunn til at vi ikke kan forhandle, sa han.

– Når alt kommer til alt er det palestinernes villighet til å akseptere det jødiske folks rett til å bo i sitt gamle hjemland, som vil være avgjørende for fredsforhandlingenes suksess, fortsatte den israelske statsministeren ifølge Jerusalem Post.

President Peres fyller 90 år og har fått en egen konferanse til sin ære, med mange interessante nasjonale og internasjonale foredragsholdere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart