Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Tre av fire amerikanere ser positivt på Israel

74 prosent av amerikanerne har ifølge ny undersøkelse et svært positivt syn på Israel.
74 prosent av amerikanerne har ifølge ny undersøkelse et svært positivt syn på Israel.
Antallet venner av Israel i USA er økende, ifølge ny meningsmåling. Hele 72 prosent har et svært positivt syn på Israel, opp seks prosentpoeng fra ifjor.

En ny gallupundersøkelse viser at Israel nå som tidligere er det landet i Midtøsten som har størst støtte blant den amerikanske befolkningen. Hele 72 prosent har et svært positivt syn på Israel, ifølge undersøkelsen fra Gallup som ble lansert 19. februar. Dette er det høyeste tallet siden 2010, og hele seks prosent mer enn i tilsvarende undersøkelse i fjor.

Samtidig har også amerikanernes støtte til Egypt og de palestinske selvstyremyndighetene økt i noen grad det siste året. Mens 40 prosent hadde et svært positivt syn på Egypt for ett år siden, er tallet i år 45 prosent. For ett år siden hadde 15 prosent et svært positivt syn på de palestinske selvstyremyndighetene, og med en moderat økning er det i dag 19 prosent.

Kun 12 prosent ser med tilsvarende positive øyne på Iran. Det er riktignok tre prosent flere enn for ett år siden, da var det kun ni prosent, ifølge den tilsvarende gallupundersøkelsen.

Tallene fra undersøkelsen viser at ingen land i Midtøsten har større støtte blant amerikanerne enn Israel. Foto: Skjermdump fra Jerusalem Post.Tallene fra undersøkelsen viser at ingen land i Midtøsten har større støtte blant amerikanerne enn Israel. Foto: Skjermdump fra Jerusalem Post.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart