Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

- Jeg tror Allah vil samle dem slik at vi kan drepe dem, sa Abbas Zaki på PA TV 12. mars. (Skjermdump fra PA TV via Palestinian Media Watch)
- Jeg tror Allah vil samle dem slik at vi kan drepe dem, sa Abbas Zaki på PA TV 12. mars. (Skjermdump fra PA TV via Palestinian Media Watch)

– Allah vil samle israelerne så palestinerne kan drepe dem

Abbas Zaki, en av de gamle toppene i Fatah-bevegelsen, sier israelerne er "et avansert instrument for ondskapen". - Jeg tror Allah vil samle dem slik at vi kan drepe dem, sa han på PA TV 12. mars.

Onsdag 12. mars ble Abbas Zaki intervjuet på palestinske selvstyremyndigheters offisielle TV-stasjon PA TV. Zaki ble senest i oktober 2013 sent til Syria som personlig representant for PA-president Mahmoud Abbas. Han er tidligere representant for PLO i Libanon og medlem av Fatahs sentralkomité.

Like før Zaki kommer med sin uttalelse om Allahs rolle i drap på israelere, hevder PA TVs programleder at Israels statsminister Benjamin Netanyahu «mislykkes» i å få  medias oppmerksomhet rettet mot «det såkalte våpenskipet». Derfor «vendte han seg til blodsutgytelse», sier journalisten, og omtaler Islamsk Jihad-terroristene som ble drept tirsdag som «martyrer». Det er å nevne at hennes lønn blir indirekte betalt av norske bistandspenger, siden PA TV blir finansiert av selvstyremyndighetene.

Deretter sier Zaki, og vi gjengir uttalelsen i sin helhet, slik Palestinian Media Watch (PMW) har oversatt den fra arabisk til engelsk:

«Disse israelerne har ingen tro, ingen prinsipper. De er et avansert instrument for ondskapen. De snakker om Holocaust og så videre – ok, men hvorfor gjør de dette mot oss? Derfor, tror jeg at Allah vil samle dem slik at vi kan drepe dem. Jeg informerer morderen om hans død.»

Se klippet her:

 

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart