Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ung palestinsk kvinne fra Betlehem støtter Muren

Christy (25) fikk politisk asyl i Storbritannia på grunn av trusler mot hennes liv i det palestinske samfunnet. (Skjermdump fra YouTube)
Christy (25) fikk politisk asyl i Storbritannia på grunn av trusler mot hennes liv i det palestinske samfunnet. (Skjermdump fra YouTube)
Muren på Vestbredden snur seg rundt huset til Christy (25) og hennes palestinske familie i Betlehem. Likevel støtter hun at muren ble bygget, for det stanset hennes folk å blåse seg selv i luften.

– Jeg bryr meg om mennesker, ikke om betong, fortsetter Christy i foredraget som hun holdt på Uppsala Universitet i april 2014. Jerusalem Institute of Justice har postet et 25 minutters opptak av foredraget på YouTube. Til tross for at Christy er palestiner, ville hun ha bygget sikkerhetsbarrieren på Vestbredden dersom hun var statsminister i Israel.

Christy forteller hvordan opprettelsen av de palestinske selvstyremyndighetene forverret situasjonen for kristne palestinere spesielt og palestinernes menneskerettigheter generelt.

Etter at Christy begynte å snakke høyt om sine tanker om jødenes rett til et stat i området, hun tenker seg en løsning med to stater, kom det raskt trusler mot hennes liv. Trusselen kom fra et familiemedlem, sier hun. Til slutt flyktet hun til Storbritannia, og hennes sak var så klar at hun fikk politisk asyl i løpet av tre dager.

Jerusalem Institute of Justice har også publisert et videoopptak med spørsmål og svar, hvor Christy og andre foredragsholdere svarer på spørsmål fra studenter og andre tilhørere i salen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart