Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

PA utgir hyllest av terrorist på frimerke

17. april 2014 utgav det palestinske postverket på Vestbredden fire merker i forbindelse med «Palestinske fangers dag». Høyest valør hadde Hamas-terroristen Maysara Abu Hamdiya.
17. april 2014 utgav det palestinske postverket på Vestbredden fire merker i forbindelse med «Palestinske fangers dag». Høyest valør hadde Hamas-terroristen Maysara Abu Hamdiya.
Palestinske selvstyremyndigheter har forpliktet seg til ikke å utgi propagandamerker av typen arabiske land har utgitt i flere tiår. Likevel kom hyllest av Hamas-terroristen Maysara Abu Hamdiya 17. april.

2. april 2013 døde livstidsfangen Maysara Abu Hamdiya som kreftpasient på Soroka-hospitalet i Beersheba.

PLO gikk da ut med en melding som sa: «Det faktum at okkupasjonsmyndighetene med forsett lot være å behandle fangen Abu Hamdiyeh er en opplagt forbrytelse mot menneskeheten og et klart brudd på folkeretten, spesielt artikkel 91 i Geneve-konvensjonen.»

Ledelsen i Qassam-brigadene, som er den militære avdelingen av Hamas, uttrykte da sorg over at en av deres beste menn hadde dødd som martyr etter mange år med djihad: Han hadde vært med i brigadene fra begynnelsen og hadde spilt en hovedrolle i brigadenes operasjoner i 1991 og 1992 og hadde arbeidet utrettelig med å forsyne frihetskjemperne med våpen til han ble arrestert i 2002.

I Israel var han dømt til livsvarig for sin aktive virksomhet for Hamas og for medvirkning til at en selvmordsbomber sprengte seg i en kafe i Jerusalem under den andre intifadaen.

Ett år etter, 17. april 2014, utgav det palestinske postverket på Vestbredden fire merker i forbindelse med «Palestinske fangers dag». Høyeste valør, 1200 fil, er viet «Martyren Maysara Abu Hamdiya». Merket er brudd på avtalen mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene; den forbyr propagandamerker av den typen som arabiske land har produsert. Merket gir også signal om at myndighetene på Vestbredden har orientert seg bort fra fredsavtale med Israel og støtter Hamas.

I juni kommer MIFFs nye bok Israel under lupen, Frimerker som propaganda. Du kan forhåndsbestille boken ved å klikke her.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart