Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Obama: – Palestinske myndigheter er ikke en stat

USAs president Barack Obama med Israels statsminister Benjamin Netanyahu ved sin side under sitt besøk i Israel i 2013. Foto: Whitehouse.gov.
USAs president Barack Obama med Israels statsminister Benjamin Netanyahu ved sin side under sitt besøk i Israel i 2013. Foto: Whitehouse.gov.
- Palestinske selvstyremyndigheter er ikke ennå en stat, og kan derfor ikke bli med i Den internasjonale straffedomstolen i Haag, sier USAs president Barack Obama.

President Barack Obama og statsminister Benjamin Netanyahu hadde  mandag en telefonsamtale om atomforhandlingene med Iran.

– Presidenten gjentok til statsministeren at USA arbeider for å nå en omfattende avtale med Iran som forhindrer Iran fra å få atomvåpen og får på plass kontrollmekanismer for det internasjonale samfunn slik at man sikrer seg at atomprogrammet ene og alene er fredelig, heter det i en briefing fra Det hvite hus.

Obama kommenterte også palestinske selvstyremyndigheters forsøk på å bli tatt opp som medlemsstat ved Den internasjonale straffedomstolen.

– President Obama gjentok USAs posisjon at palestinske myndigheter ikke ennå utgjør en stat, og derfor ikke er skikket til å undertegne Romavedtektene, skriver Det hvite hus.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart