Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Danser med angrepsrifler på sommerleir

Skjermdump fra tv-stasjonen Awdah 12. juni 2015. (via PMW)
Skjermdump fra tv-stasjonen Awdah 12. juni 2015. (via PMW)
Arrangør: AUFs palestinske samarbeidspartner.

Det er ikke bare den islamistiske bevegelsen Hamas som arrangerer sommerleirer for å gi barn militær opplæring og indoktrinere dem til kamp mot Israel. Også palestinske selvstyremyndigheter, kontrollert av Fatah, arrangerer slike militante leirer for barn.

12. juni kunne den Fatah-kontrollerte tv-stasjonen Awdah vise bilder fra en leir arrangert av PAs nasjonale sikkerhetsstyrker i samarbeid med Fatahs ungdomsbevegelse. Fatahs ungdomsbevegelse har et nært samarbeid med AUF.

På bildene fra leirens avslutningsseremoni kan man se barn i militær uniform som danser med angrepsrifler. Blant publikum sitter en rekke PA- og Fatah-ledere, inkludert guvernøren i Nablus, Fatahs leder i Nablus og representanter for PAs nasjonale sikkerhetsstyrke, melder Palestinian Media Watch.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart