Skjermdump fra PA TV via PMW.
Skjermdump fra PA TV via PMW.

Palestinsk tv fornekter jødisk tempel i Jerusalem

Palestinske myndigheters tv-propaganda mot jødenes historisk tilknytning til Jerusalem fortsetter med full tyngde. Løgnene er sponset av norske skattepenger.

Palestinian Media Watch (PMW) publiserte 26. juli en samling eksempler fra palestinske myndigheters offisielle tv-stasjon PA TV. Palestinernes fornektelse av jødenes historiske tempel og tilknytning til Jerusalem fortsetter med full tyngde. Israelske arkeologiske utgravninger blir omtalt som «onde prosjekter» som har som mål å erstatte Al-Aqsa moskéen med et jødisk tempel.

– Palestinerne var i Jerusalem «flere århundrer før den jødiske religionen ble til», hevder Salwa Hadib, statssekretær i den palestinske regjeringen med ansvar for Jerusalem-saker og medlem av Fatahs revolusjonære råd. Jødenes tempel i Jerusalem blir omtalt som «påstått». Palestinske talsmenn hevder det aldri har vært et jødisk tempel på Tempelplassen.

PA TV blir finansiert gjennom budsjettet til palestinske selvstyremyndigheter, som i stor grad er finansiert av internasjonal bistand. Norge er en av de landene som gir størst årlige bidrag. Hvor lang tid vil det går før norske myndigheter tar avstand fra palestinernes fornektelse av jødenes historie i Jerusalem?

De følgende eksemplene er alle fra de siste fem månedene.

https://www.youtube.com/watch?v=bK04-1uTk98

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart