Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Palestinsk tv fornekter jødisk tempel i Jerusalem

Skjermdump fra PA TV via PMW.
Skjermdump fra PA TV via PMW.
Palestinske myndigheters tv-propaganda mot jødenes historisk tilknytning til Jerusalem fortsetter med full tyngde. Løgnene er sponset av norske skattepenger.

Palestinian Media Watch (PMW) publiserte 26. juli en samling eksempler fra palestinske myndigheters offisielle tv-stasjon PA TV. Palestinernes fornektelse av jødenes historiske tempel og tilknytning til Jerusalem fortsetter med full tyngde. Israelske arkeologiske utgravninger blir omtalt som «onde prosjekter» som har som mål å erstatte Al-Aqsa moskéen med et jødisk tempel.

– Palestinerne var i Jerusalem «flere århundrer før den jødiske religionen ble til», hevder Salwa Hadib, statssekretær i den palestinske regjeringen med ansvar for Jerusalem-saker og medlem av Fatahs revolusjonære råd. Jødenes tempel i Jerusalem blir omtalt som «påstått». Palestinske talsmenn hevder det aldri har vært et jødisk tempel på Tempelplassen.

PA TV blir finansiert gjennom budsjettet til palestinske selvstyremyndigheter, som i stor grad er finansiert av internasjonal bistand. Norge er en av de landene som gir størst årlige bidrag. Hvor lang tid vil det går før norske myndigheter tar avstand fra palestinernes fornektelse av jødenes historie i Jerusalem?

De følgende eksemplene er alle fra de siste fem månedene.

https://www.youtube.com/watch?v=bK04-1uTk98

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart