Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

«Slå jødene. Drep dem til siste mann, og ikke la en eneste være tilbake.»

Oppfordring til folkemord på jøder ble sendt på palestinsk selvstyremyndigheters TV-kanal. Ja, det er den som er finansiert med dine skattepenger.

Mandag 16. november sendte PA TV direkte fra en begravelse av to palestinere. I et utdrag som Palestinian Media Watch har publisert, skriker en uidentifisert taler følgende oppfordring til folkemord på jøder:

«[Allah] gi rettferdighet til de undertrykte overfor undertrykkerne, og gi dem seier over tyrannene. O, Herre over universet. Slå jødene, tell dem og drep dem til siste mann, og ikke la en eneste være tilbake.»

Lignende hatbudskap blir jevnlig kringkastet i palestinske selvstyremyndigheters medier. Alle de offisielle palestinske mediene som er finansiert av myndighetene blir direkte eller indirekte finansiert av norske bistandspenger. Vil den norske regjering ta fatt i saken før noen reiser sak mot dem for finansiering av hatytringer og oppfordring til folkemord?

Senest 6. november sa en programleder i PA TV: «Jeg liker virkelig dette diktet.» Rosen gikk til en ung jente som leste et dikt som utpeker «vår fiende, Zion» [jødene i Israel] til «Satan med en hale».

 

Bakgrunn

Direktesendingen i PA TV var fra begravelsen til Laith Manasrah og Abu Al-Aish – to palestinere som ble skutt og drept av israelske soldater 16. november 2015. IDF melder at de to palestinerne skjøt mot israelske soldater da de kom for å ødelegge huset til Muhammad Abu Shaheen, en terrorist som drepte israeleren Danny Gonen 19. juni. Palestinske kilder hevder de to palestinerne bare så på husødeleggelsen da de ble skutt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart