Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Palestinsk nyhetsbyrå lovpriser terrorister

Etter terrorangrepet mot synagogen i Har Nof ble massakren feiret i gatene på Gaza-stripen. (Foto: Abed Rahim Khatib, Flash90)
Terroristene bak massakren i synagogen i Har Nof blir feiret i gatene på Gaza-stripen. (Foto: Abed Rahim Khatib, Flash90)
For ett år siden drepte de fem jøder i en synagoge og en drusisk politimann. De skrev et heltemodig "epos", ifølge Wattan.

18. november 2014 gikk to palestinske menn til angrep på bedende jøder i en synagoge i bydelen Har Nof i Jerusalem. Med økser, kniver og skytevåpen drepte de fire personer. En drusisk politimann som tok opp kampen med terroristene ble kritisk skadet, og døde senere av skadene. Én av de syv sivile israelerne som ble skadet, våknet aldri opp av koma og døde 11 måneder senere.

Terrorangrepet ble fordømt av FNs sikkerhetsråd og en lang rekke land.

Men ikke alle ser negativt på dødelig økseangrep mot bedende jøder:

«I dag er det den første årsdagen for martyriet til … heltene Ghassan og Uday Abu Jamal, som gjennomførte den heltemodige Dir Yassin operasjonen, som førte til at seks bosettere ble drept… Ghassan og Uday Abu Jamal er eksempler på hva det betyr å være helter for hjemlandet… De dro ut for å beskytte det fra forurensningen av den stjelende okkupasjonen, og døde som martyrer på ærens vei. I dag er den første minnedagen for eposet skrevet av disse heltene.»

Dette er ikke skrevet av en ytterliggående einstøing i det palestinske samfunnet, men publisert som en stor artikkel av det uavhengige palestinske nyhetsbyrået Wattan.

På Wattans LinkedIn-side heter det: «Wattan arbeider for demokrati, ikke-vold, fred og sosial rettferdighet.»

Legg merke til at ord ikke alltid betyr det du tror.

Palestinian Media Watch (PMW) gjengir mer av Wattans artikkel på engelsk.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart