Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Stanset angrep ved Damaskus-porten for tredje dag på rad

Disse knivene ble brukt i angrepsforsøk ved Damaskus-porten i Jerusalem mandag 15. februar. (Foto: Det israelske politiet)
Disse knivene ble brukt i angrepsforsøk ved Damaskus-porten i Jerusalem mandag 15. februar. (Foto: Det israelske politiet)
Tirsdag morgen ble enda et knivangrep forhindret ved Damaskus-porten inn til Gamlebyen i Jerusalem.

Politimannskaper ved Damaskus-porten i Jerusalem kalte tirsdag morgen inn en palestinsk mann til sikkerhetssjekk på grunn av mistenkelig oppførsel, ifølge Jerusalem Post og Times of Israel.

Mannen viste seg å være i besittelse av en kniv som var skjult i skjorteermet hans. Han ble pågrepet og innbrakt til avhør. En talsmann for politiet sier at pågripelsen forhindret et angrep på sikkerhetsstyrker og uskyldige. Den arresterte er en 26 år gammel mann fra Jenin-området på Vestbredden.

Dette var den tredje dagen på rad at et angrep ble forsøkt gjennomført ved Damaskus-porten, som er en av hovedinngangene til Gamlebyen fra Øst-Jerusalem.

Mandag ettermiddag stanset politiet ei 15 år gammel palestinsk jente på samme sted på grunn av mistenkelig oppførsel. Da hun ble bedt om å være med på sikkerhetskontroll, trakk hun kniv og forsøkte å angripe en politimann. Hun ble pågrepet og arrestert på stedet. Etterpå ble det funnet enda en kniv gjemt i vesken hennes.

Søndag kveld gikk to palestinske terrorister til skyteangrep på samme sted. Den ene av dem var en palestinsk politimann.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart