NB! Mindre enn 100 ledige billetter til Gamle Logen onsdag

Det vil sannsynligvis IKKE bli anledning til å kjøpe billetter ved inngangen.

Bestill din billett på forhånd nå!

Palestinske fanger
Palestinske fanger i israelske fengsler får høye månedslønninger fra PA. Mange av dem er dømt for terrorisme.

Palestiner planla terrorangrep for å få fangelønn

Ikke nok med at det palestinske selvstyret (PA) og PLO gir lønn til dømte terrorister for terroraksjoner som har blitt gjennomført. Garantien om fangelønn motiverer også palestinere til å utføre terror i fremtiden.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Søndag 17. april holdt Itamar Marcus fra Palestinian Media Watch (PMW) et kort foredrag på MIFFs landsmøte i Sandvika. Temaet var PMWs nye rapport, med tittel «PAs milliard-svindel». Den dokumenterer at de palestinske selvstyremyndighetene (PA) fortsatt betaler lønn til palestinere som sitter i israelsk fengsel for deltakelse i terrorangrep mot israelere, til tross for at PA forsikret vestlige bistandsland i august 2014 at ordningen hadde opphørt.

Fangelønnsordningen går ut på at PA utbetaler lønn til terrorister som soner i israelsk fengsel for sikkerhetsrelaterte forbrytelser, det vil si terrorangrep. Vanlige kriminelle, som for eksempel biltyver, mottar ikke noen slik belønning. Den månedlige lønnen øker med straffens lengde og terroristene mottar høyere lønn jo flere israelere som skades eller dør. PA har også bestemt at fangene får inntil tre år etterlønn dersom de først soner minimum fem år for terrorangrep.

Et viktig moment i Marcus’ presentasjon var at fangelønnen ikke bare belønner terrorister og deres familier for gjennomførte angrep. Ordningen frister også noen palestinere til å planlegge, medvirke til, eller å gjennomføre en terrorhandling i fremtiden for å få fangelønnen. De begår altså terror for pengenes skyld.

Tabellen viser månedslønn ut fra antall soningsår (Foto: skjermdump fra Frontpagemag.com)
Tabellen viser månedslønn ut fra antall soningsår.

Itamar Marcus nevnte ett eksempel fra 2014 der den lovede fangelønnen var motivet for en planlagt terroraksjon. Palestineren Husni Najjar fortalte i avhør med israelsk politi at han, etter å ha sonet fire år for et terrorangrep, planla et nytt angrep for å få en samlet soningstid på minst fem år, og dermed rett til å motta fangelønn og etterlønn.

I avhøret sa han: – Etter soning hadde jeg 45.000 shekel (rundt 100.000 kroner) på bankkontoen. Det var lønn jeg mottok fra Det palestinske departementet for oppfølging av fanger (Palestinian Ministry of Prisoner Affairs). Imidlertid måtte jeg skaffe 30.000 shekel (rundt 66.000 kroner) mer.

Hvorfor trengte han mer penger? Jo, han ønsket å gifte seg, men hadde ikke nok sparepenger til å betale for bryllupet.

– Derfor planla jeg en fiktiv terroraksjon slik at den israelske sikkerhetstjenesten (Shin Bet) ville arrestere meg. Etter å ha sonet til sammen fem år ville jeg motta en månedslønn på rundt 4000 shekel i tre år. Det betyr at jeg ville ha 135.000 shekel (rundt 300.000 kroner) på kontoen, og det ville dekke gjelden, forklarte Najjar.

 

 

 

Kom til støttemarkering for Israel 29. november

Hillel Neuer fra UN Watch holder hovedtalen. Vakker musikk.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart