PA-topp Jibril Rajoub sier på TV at han er stolt av terroristene som har knivstukket, skutt og kjørt ned israelere i høst. (Foto: Skjermdump fra PMW / YouTube)
PA-topp Jibril Rajoub sier til palestinsk tv at han er stolt av palestinske terrorister som har knivstukket, skutt og kjørt ned israelere. (Skjermdump fra PMW/YouTube)

– Terrorsupporteren Jibril Rajoub må nektes rolle i olympiske leker

Jibril Rajoub er leder for palestinernes olympiske komité. Samtidig hyller han terror og nekter palestinere å delta på fredsskapende sportsarrangementer.
Palestinian Media Watch publiserte onsdag 27. juli en rapport om Jibril Rajoub, lederen for palestinernes olympiske komité. PMW-direktør Itamar Marcus oppfordrer Den internasjonale olympiske komite til å kreve Rajoubs avgang og utestenge ham fra alle olympiske arrangementer.
– Dere må kreve en palestinsk olympisk leder som avviser terror, opprettholder olympiske verdier og legger til rette for fredsskapende arbeid gjennom sport, sier Marcus. Sommerlekene begynner i Rio om ni dager.
PMWs rapport dokumenterer hvordan Rajoub i en årrekke har hyllet terror, også i den siste terrorbølgen fra høsten 2015. Gjentatte ganger har Rajoub og palestinernes olympiske komité nektet å bruke sportsarrangementer til brobygging mellom palestinere og israelere.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart