Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– Terrorsupporteren Jibril Rajoub må nektes rolle i olympiske leker

PA-topp Jibril Rajoub sier på TV at han er stolt av terroristene som har knivstukket, skutt og kjørt ned israelere i høst. (Foto: Skjermdump fra PMW / YouTube)
PA-topp Jibril Rajoub sier til palestinsk tv at han er stolt av palestinske terrorister som har knivstukket, skutt og kjørt ned israelere. (Skjermdump fra PMW/YouTube)
Jibril Rajoub er leder for palestinernes olympiske komité. Samtidig hyller han terror og nekter palestinere å delta på fredsskapende sportsarrangementer.
Palestinian Media Watch publiserte onsdag 27. juli en rapport om Jibril Rajoub, lederen for palestinernes olympiske komité. PMW-direktør Itamar Marcus oppfordrer Den internasjonale olympiske komite til å kreve Rajoubs avgang og utestenge ham fra alle olympiske arrangementer.
– Dere må kreve en palestinsk olympisk leder som avviser terror, opprettholder olympiske verdier og legger til rette for fredsskapende arbeid gjennom sport, sier Marcus. Sommerlekene begynner i Rio om ni dager.
PMWs rapport dokumenterer hvordan Rajoub i en årrekke har hyllet terror, også i den siste terrorbølgen fra høsten 2015. Gjentatte ganger har Rajoub og palestinernes olympiske komité nektet å bruke sportsarrangementer til brobygging mellom palestinere og israelere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart