Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

En palestinsk mann hadde planer om å kjøre ned soldater med denne stjålne lastebilen. (Foto: Politiet)
En palestinsk mann hadde planer om å kjøre ned soldater med denne stjålne lastebilen. (Foto: Politiet)

Planla å kjøre ned soldater med lastebil

En palestinsk mann hadde tenkt å bruke en stjålet lastebil som våpen i et terrorangrep.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En 39 år gammel palestiner fra Ramallah er arrestert etter å ha stjålet en lastebil i byen Holon utenfor Tel Aviv. Da politiet ble varslet om den stjålne lastebilen, fattet de mistanke om at den skulle brukes til terror. Etter en storstilt politiaksjon ble lastebilen oppdaget og gjerningsmannen forsøkte da å stikke av, skriver Yedioth Ahronoth.

Etter en biljakt endte fluktforsøket med at lastebilen kræsjet inn i en privat bil og en politibil. I avhør etter pågripelsen innrømmet 39-åringen at han hadde planer om å bruke lastebilen til å kjøre ned israelske soldater i det sentrale Israel. I januar ble fire soldater drept da en lastebilsjåfør kjørte inn i en gruppe soldater i Jerusalem.

Det har også vært lignende terrorangrep i Barcelona, Nice, Berlin og Stockholm.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart