Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– PA kan betale for helsetjenester, men prioriterer å betale terrorister

Trumps spesialutsending til Midtøsten, Jason Greenblatt, møtte Mahmoud Abbas tirsdag. (Foto: Twitter)
Trumps spesialutsending til Midtøsten, Jason Greenblatt, i møte med Mahmoud Abbas i mars 2017. (Foto: Twitter)
- Vi vil ikke støtte et slikt system, sier USAs utsending til den israelsk-palestinske konflikten.

Jason Greenblatt, som er president Donald Trumps «spesialrepresentant for internasjonale forhandlinger» kritiserer palestinske myndigheter for å prioritere økonomisk belønning av terrorister framfor helsetjenester til sine egne innbyggere.

I en Twitter-melding publisert 15. mai med lenke til en rapport fra Palestinian Media Watch om hvordan palestinske ledere velger behandling på israelske sykehus, men nekter vanlige palestinere å gjøre det, skriver han følgende: – En god rapport for alle som tror PA har avsluttet medisinsk behandling for palestinere i Israel. Hva med den vanlige palestineren? PA kan godt klare å betale sykehusregningene dersom de ikke gir dollar til terrorister for deres «lønn for å drepe»-program. Grav dypere, folkens – alt er ikke slik det synes å være.

https://twitter.com/jdgreenblatt45/status/1128709996336832512

I et svar to dager senere til journalist Barak Ravid i israelske Channel 13 skriver Greenblatt:

– Palestinske myndigheter kan enkelt betale sine egne sykehusregninger ved å avslutte oppflammende utbetalinger til terrorister/deres familier og [i stedet] bruke dollarene på omsorg for sitt eget folk.

https://twitter.com/jdgreenblatt45/status/1129142611225251840

– Selv om palestinske myndigheter nekter å betale regninger for helsetjenester til sitt eget folk, fortsetter deres egne høytstående ledere – til og med folk som har truet med terrorangrep mot Israel – å motta behandling i israelske sykehus. Dette viser bare hykleriet i PAs holdning. Høytstående tjenestemenn og terrorister blir tatt hånd om, mens vanlige palestinere blir satt i stikken. Hvis noen ønsker å legge skylden på USA for denne situasjonen må de sjekke sine fakta på ny, utdyper Greenblatt i en uttalelse til Israel Hayom.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart