Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– Noen eldre PLO-ledere har kampmentaliteten til marxist-leninistiske revolusjonære

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Robert O’Brien (t.h.) sammen med Trumps Midtøsten-forhandler og svigersønn Jared Kushner. (Foto: Matty Stern, USAs ambassade i Jerusalem, flickr)
- Med en ny generasjon palestinske ledere kan det bli en fantastisk framtid for palestinerne, sier USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Robert O’Brien.

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Robert O’Brien sier Trump-administrasjonen ønsker at palestinerne skal få sin egen stat.

– Vi ønsker å se palestinerne i deres egen stat med deres egen regjering, forhåpentlig en demokratisk regjering, og en som har økonomisk framgang, ved siden av Israel, sa O’Brien i et radiointervju torsdag 3. september.

O’Brien mener palestinerne har en «unik mulighet» til å oppnå en fredsavtale med Israel under lederskapet til president Donald Trump.

– Vi har stor troverdighet i forhandlingene til å arbeide med våre israelske venner for å sikre at det skjer. Så dette er en mulighet for palestinerne til å komme til forhandlinger og få en god avtale, sa O’Brien, ifølge Times of Israel.

De siste årene har PA-president Mahmoud Abbas og de palestinske selvstyremyndighetene nektet å ha noe med Trump-administrasjonen å gjøre. Abbas har også fordømt De forente arabiske emirater for å starte åpen normalisering med Israel.

– Problemet er med noe av det gamle [palestinske] lederskapet er skjult og knyttet til det gamle PLO, hvor man har den marxist-leninistiske revolusjonære stridsmentaliteten fra 1950- og 1960-årene, kommenterte O’Brien.

– Det vi trenger er en ny generasjon palestinske ledere, yngre palestinere som ønsker en god framtid for seg selv ved siden av sine arabiske brødre og deres israelske naboer, og det kan være en fantastisk framtid for palestinerne, la han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart