Dette er budskapet som palestinske skolebarn blir møtt med på skolene. Denne reklamen for boikott av israelske produkter viser en gutt som drikker en israelsk melk og som ender opp med å få hjernen skutt ut. Reklamen er synlig på flere palestinske skoler. (Foto: Palestinian Media Watch)

PAs budskap til barn: Hvis du kjøper israelske produkter finansierer du din egen morder

En plakat som er avbildet av PAs utdanningsdepartement fremstiller israelske varer som dødelige.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Utdanningsdepartementet i de palestinske selvstyremyndighetene (PA) intensiverer sin hatkampanje mot Israel. Ved å bruke grafiske og grusomme bilder på skolene fremstiller de det som om Israel med vilje dreper palestinske barn. Samtidig advarer de barn mot å kjøpe israelske produkter, da det vil finansiere deres egne drapsmenn.

På flere palestinske skoler er det nå hengt opp plakater hvor det oppfordres til boikott av Israel. Plakatene inneholder et budskap som lærer barna at israelske varer er «dødelige» og at ved å kjøpe dem så vil man finansiere israelske drap på palestinske barn, skriver organisasjonen Palestinian Media Watch.

I en plakat som henger på en skole drikker en ung gutt et israelsk melkeprodukt, og som et resultat av det blir hans hjerne blåst ut av en kule. Teksten på reklamen advarer: «Vær forsiktig! Dødelige israelske varer.» En annen plakat på skolen er en del av PAs kampanje om boikott av alle israelske produkter.

Palestinske skolebarn får lese at de bidrar til å finansiere drap på palestinere ved å kjøpe israelske varer.

På en annen annonse som PA har hengt opp på skolene sine ser man israelske melkekartonger som drypper blod med teksten: «Jeg boikotter.» På en annonse ser man en israelsk melkekartong som kaster en skygge i form av en rakett.

Slike bilder forsterker PAs injurier om at Israel målrettet angriper palestinere og palestinske barn, og at hvis de kjøper israelske produkter, som for eksempel melk, så finansierer de israelernes drap på palestinere. Palestinske skolebarn blir også oppfordret til å signere erklæringer om at de «lover å følge» boikotten av israelske produkter.

PAs økonomi er tett integrert med Israels økonomi. Ifølge PAs statistiske sentralbyrå kommer 55% av PAs import fra Israel, mens 81% av eksporten går til Israel. Man oppfordrer altså til boikott av en økonomi man selv samhandler med. Å lære palestinske barn å boikotte israelske produkter, selv uten anklager om at Israel angriper barn, tjener derfor ingen praktisk hensikt, men handler mer om å demonisere Israel for demoniseringens skyld.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart