Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Mahmoud Abbas på PA TV 17. januar 2022. (Skjermdump via PMW/ YouTube)

Abbas: – Kristne og muslimer «kjemper sammen mot sin fiende»

- Vi kommer til å bli i dette landet for alltid, mens angriperne [jødene] ikke hører hjemme i Jerusalem eller noen steder her, sier PA-president Mahmoud Abbas.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

17. januar hadde PA-president Mahmoud Abbas et møte med den gresk-ortodokse patriarken Theophilos III. I forbindelse med møtet ble en uttalelse av Abbas sendt på palestinske myndigheters offisielle tv-stasjon.

«Vi vet at det viktigste sionistiske målet er å tømme dette landet for dets kristne og muslimer. De [jødene] ønsker ikke noen andre her enn seg selv. De kristne før muslimene, fordi de kristne var her i dette landet før muslimene… De kristne er brødrene til muslimene. De feirer sammen, de lider sammen, lever sammen, arbeider sammen og kjemper sammen mot deres fiende, fordi de har vært eierne av dette landet så lenge det har eksistert… Vi kommer til å bli i dette landet for alltid, mens angriperne [jødene] ikke hører hjemme i Jerusalem eller noen steder her, sa Abbas.

Det er Palestinian Media Watch som har publisert og oversatt klippet fra PA TV.

Ledere i palestinske selvstyremyndigheter benekter regelmessig jødenes historiske tilknytning til Jerusalem og landet Israel. Drømmen om en framtid uten Israel – uten en jødisk stat i området – blir dyrket fram i palestinsk skole, kulturliv og offisielle medier. Denne anti-jødiske agendaen blir støttet gjennom Norges generelle budsjettstøtte til palestinske selvstyremyndigheter.

Mahmoud Abbas hyller massemorder

Terroristen og massemorderen Nasser Abu Hmeid døde av kreft i israelsk fengsel. Nå hylles mannen som drepte sju israelere av palestinske ledere.

USA dypt skuffet over Abbas

I møte med Russlands president Vladimir Putin sa palestinernes president at han ikke stoler på USA.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart