Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Abbas: – Kristne og muslimer «kjemper sammen mot sin fiende»

Mahmoud Abbas på PA TV 17. januar 2022. (Skjermdump via PMW/ YouTube)
- Vi kommer til å bli i dette landet for alltid, mens angriperne [jødene] ikke hører hjemme i Jerusalem eller noen steder her, sier PA-president Mahmoud Abbas.

17. januar hadde PA-president Mahmoud Abbas et møte med den gresk-ortodokse patriarken Theophilos III. I forbindelse med møtet ble en uttalelse av Abbas sendt på palestinske myndigheters offisielle tv-stasjon.

«Vi vet at det viktigste sionistiske målet er å tømme dette landet for dets kristne og muslimer. De [jødene] ønsker ikke noen andre her enn seg selv. De kristne før muslimene, fordi de kristne var her i dette landet før muslimene… De kristne er brødrene til muslimene. De feirer sammen, de lider sammen, lever sammen, arbeider sammen og kjemper sammen mot deres fiende, fordi de har vært eierne av dette landet så lenge det har eksistert… Vi kommer til å bli i dette landet for alltid, mens angriperne [jødene] ikke hører hjemme i Jerusalem eller noen steder her, sa Abbas.

Det er Palestinian Media Watch som har publisert og oversatt klippet fra PA TV.

Ledere i palestinske selvstyremyndigheter benekter regelmessig jødenes historiske tilknytning til Jerusalem og landet Israel. Drømmen om en framtid uten Israel – uten en jødisk stat i området – blir dyrket fram i palestinsk skole, kulturliv og offisielle medier. Denne anti-jødiske agendaen blir støttet gjennom Norges generelle budsjettstøtte til palestinske selvstyremyndigheter.

Mahmoud Abbas hyller massemorder

Terroristen og massemorderen Nasser Abu Hmeid døde av kreft i israelsk fengsel. Nå hylles mannen som drepte sju israelere av palestinske ledere.

USA dypt skuffet over Abbas

I møte med Russlands president Vladimir Putin sa palestinernes president at han ikke stoler på USA.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart