Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Palestinske myndigheter påstår Israel og ikke Hamas drepte 350 festivaldeltakere

En israelsk soldat gjennomsøker festivalområdet hvor over 350 festivaldeltakere ble drept 7. oktober. (Foto: Flash90)
- De som benekter massakren mot jøder gjør seg medskyldige i den, sier tidligere statsminister.

De palestinske selvstyremyndighetene (PA) på Vestbredden publiserte søndag 19. november en uttalelse hvor de benektet at det var Hamas som drepte over 350 festivaldeltakere på en musikkfestival 7. oktober.

PA påstod feilaktig at en «tidlig israelsk politietterforskning» viste at Hamas ikke var ansvarlige for angrepet, men Israel. De kalte anklagene om at Hamas hadde massakrert festivaldeltakere for et komplott fra «okkupasjonsmakten for å rettferdiggjøre sin aggresjon mot Gaza».

Uttalelsen ble senere fjernet, men PA har ikke forklart hvorfor de fjernet den eller uttalt seg om det. De palestinske myndighetene har enda ikke fordømt 7. oktober-massakren, da Hamas drepte over 1200 og tok over 240 gisler i Israel. Mange ble drept og kidnappet på musikkfestivalen.

Etter at én anonym kilde uttalte til avisen Ha’aretz at noen sivile kan ha blitt truffet av et israelsk helikopter som angrep Hamas-terrorister, har det spredt seg konspirasjonsteorier om at Israel drepte sine egne for å unngå at de ble tatt til gisler.

Rapporten i Ha’aretz er blitt blankt avvist av det israelske politiet.

Det er også grundig dokumentert at det var Hamas som massakrerte på musikkfestivalen – av Hamas selv. De gikk nemlig rundt med kamera og filmet mens de drepte mennesker på det som var en fredsfestival.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu reagerer kraftig på uttalelsen fra PA og sier den «snur hele virkeligheten på hodet». Han viser til at den palestinske lederen Mahmoud Abbas også har fornektet holocaust.

– I dag benekter han Hamas-massakren. Det er uakseptabelt, sier han.

Netanyahu sier videre at etter at Hamas er fjernet, så er målet å få på plass en sivil administrasjon på Gaza som ikke fornekter massakren, som ikke utdanner barna til å bli terrorister, som ikke belønner dem for å bli terrorister og som ikke lærer dem at målet i livet er å utslette Israel.

– Det er ikke akseptabelt og det er ikke slik vi oppnår fred, sier han.

Opposisjonsleder og tidligere statsminister Yair Lapid støtter Netanyahus kritikk av uttalelsen fra de palestinske myndighetene.

– De som benekter massakren gjør seg medskyldige i den verste forbrytelsen mot det jødiske folk siden holocaust, sier Lapid.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart