Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Palestinske skoler, betalt med dine skattepenger, har feiret 7. oktober-massakren

En FN-drevet skole i byen Rafah på Gazastripen fotografert i mai 2021. (Foto: Abed Rahim Khatib/Flash90)
Hvis en skole skrev "straff jødene og de som støtter dem" på sin offiselle Facebook-side, ville du da sendt penger til skolen?

Et stort flertall av palestinerne, og særlig de som bor på Vestbredden, synes det var bra at Hamas-terrorister massakrerte 1200 israelere 7. oktober. En stor andel av disse har fått sine holdninger preget av palestinsk skoleverk, som de siste nesten tretti årene har vært finansiert av norske skattepenger. Selv om MIFF har advart norske politikere om at bistanden finansierer opplæring i jødehat og jihad, har støtten til palestinske selvstyremyndigheter bare økt. Senest denne uken har regjeringen bladd opp nye millioner til PA.

Samtidig fortsetter hatopplæringen i de norsk-finansierte skolene med full kraft også etter 7. oktober-massakren. På flere skoler har massakren blitt feiret i offentlighet. I skoleprosjekter knyttet til masseterroren blir elever indoktrinert til hat og vold, viser en ny rapport fra IMPACT-se.

I rapporten blir det lagt fram eksempler på hatefull kommunikasjon som skolene selv har publisert i sine offisielle sosiale medier. Vil du at dine skattepenger går til skoler som feirer 7. oktober-terroristene, eller vil du være med MIFF å protestere? Meld deg inn som medlem nå! Verv nye medlemmer nå!

Ta deg tid til å lese litt i rapporten til IMPACT-se og send lenken (under) og din protest til stortingspolitikerne fra ditt fylke!

https://www.impact-se.org/wp-content/uploads/Education-for-Terrorism-in-Palestinian-Schools.pdf


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart