Vil ha nytt valg i Ap

Primærvalget i det israelske Arbeiderpartiet 4. september ble et stort rot. I over to måneder har toppkandidatene Avraham Burg ogBenjamin Ben-Eliezer ligget i bitter strid i rettssalene. Nå tar Burg til orde for en ny valgomgang. Ben-Eliezer sier han kan være med på et nytt valg hvis det blir holdt i løpet av en måned. Han kan ikke være med på noen mer langvarig valgkamp. Dette begrunner forsvarsministeren i sikkerhetssituasjonen. Med denne vendingen tok maktkampen i Arbeiderpartiet tirsdag en overraskende ny vending. Det kan se ut som om motstanderne Burg og Ben-Eliezer nå forstår alvoret i skaden som partiet er påført i den opprivende kampen om ledervervet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart