«Legg Hizbollah til listen av terrorgrupper»

Israel ønsker at EU skal legge Hizbollah til listen av terror-grupper, og at europeiske myndigheter individuelt skal arbeide fortere med å innføre en lovgivning som forbyr grupper som Hamas. Israels utenriksminister Silvan Shalom kommenterte dette under en pressekonferanse sammen med den nederlandske utenriksministeren. Shalom pekte på de nære båndene mellom den Iran-støttede Hizbollah-militsen og de palestinske terrorgruppene, og mente at det ville skape et bedre forhold mellom EU og Israel hvis også Hizbollah ble definert som en terrorgruppe.
Shalom sa også at han ikke kunne forstå hvorfor hele verden konstant ber Israel om å stoppe «okkupasjonen» av områder som ikke tilhørte noen annen stat, mens de f. eks. aldri sier noe om den syriske okkupasjonen av Libanon. (01.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart