Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

«Legg Hizbollah til listen av terrorgrupper»

Israel ønsker at EU skal legge Hizbollah til listen av terror-grupper, og at europeiske myndigheter individuelt skal arbeide fortere med å innføre en lovgivning som forbyr grupper som Hamas. Israels utenriksminister Silvan Shalom kommenterte dette under en pressekonferanse sammen med den nederlandske utenriksministeren. Shalom pekte på de nære båndene mellom den Iran-støttede Hizbollah-militsen og de palestinske terrorgruppene, og mente at det ville skape et bedre forhold mellom EU og Israel hvis også Hizbollah ble definert som en terrorgruppe.
Shalom sa også at han ikke kunne forstå hvorfor hele verden konstant ber Israel om å stoppe «okkupasjonen» av områder som ikke tilhørte noen annen stat, mens de f. eks. aldri sier noe om den syriske okkupasjonen av Libanon. (01.04)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart