Ministre advart mot å motarbeide Gaza-plan

Onsdag advarte Sharons medarbeidere noen av Likud-politikerne i regjeringen mot å forsøke å hindre den ensidige tilbaketrekkingsplanen for Gaza. Et slikt arbeid kan ende med at de mister jobbene i regjeringen. Likevel har flere av dem sagt at de vil stemme mot planen, selv om den skulle få gjennomslag ved behandlingen neste måned.
Flertallet av de 200 000 Likud-medlemmene har allerede gitt støtte til tilbaketrekkingen, og alle de 14 Likud-ministrene er dermed forpliktet til å stemme for planen. Den planlagte ensidige tilbaketrekningen fra bosetningene på Gaza-stripen skaper stor uenighet, blant annet fordi mange frykter at fraflyttingen ikke vil redusere terrortrusselen. (01.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart