Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Håper å samle 100.000 for tilbaketrekning

Opposisjonsleder Shimon Peres (ap) og de andre arrangørene av demonstrasjonen i Tel Aviv lørdag, håper å samle 100.000 deltakere. Peres har avvist et ønske fra bosetterne på Vestbredden og Gaza-stripen om å utsette demonstrasjonen av hensyn til de pårørende til de elleve israelske soldatene som er drept på Gaza-stripen denne uken.
– Demonstrasjonens mål er forhindre mer blodsutgytelser og utdype enheten i nasjonen, sa Shimon Peres til en forsamling med lokalpolitikere i Arbeiderpartiet torsdag.
Ordfører i Knesset, Reuven Rivlin, som er en sterk motstander av tilbaketrekning fra Gaza, mener demonstrasjonen bær tillates lørdag. Samtidig advarte Rivlin mot å gå tilbake til tiden under Oslo-prosessen da det israelske samfunnet var svært splittet i sitt syn.
– Jeg håper de kan demonstrere til fordel for sine oppfatninger, uten å legge skylden på den andre siden for alle nasjonens ulykker, sa Rivlin, i følge Jerusalem Post.
Rivlin sier det er feil å sette soldat-tapene i Gaza i forbindelse med Sharons adskillelsesplan. IDFs aktivitet i Zeitun og Philadelphia-korridoren handler ikke om å forsvare bosetninger, men å stanse produksjonen og innførselen av raketter som kan bli skutt mot Tel Aviv (eller andre mål i Israel). (14.05)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart