Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Elon nekter å motta oppsigelse

Statsminsiter Ariel Sharon gav fredag sparken til Avigdor Lieberman og Benny Elon fra det høyreorienterte partiet National Union. Dermed kan Sharon ha sikret seg et knapt flertall for sin adskillelsesplan når denne behandles i regjeringen søndag.
Elon har sagt han vil gjøre alt for å unngå å motta den offisielle oppsigelsen, slik at Sharon ikke vil få flertall for sin plan. Hans medhjelpere bekrefter at Elon planlegger å møte opp på regjeringsmøtet. Statsministerens kontor på sin side, sier Elon vil bli nektet adgang til møtet.
Elon har mottatt telefon fra Sharon med beskjed om oppsigelsen, men den tidligere turistministeren mener beskjeden ikke er offisiell før han har mottatt brev. Elon ville heller ikke bekrefte at det var Sharon som ringte. – Det kan jo være en skuespiller som etterlignet Sharon, hevdet Elon på Israels radio. (05.06.04)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart