Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Sharon må velge Shinui eller ultraortodokse

Det sekulære sentrumspartiet Shinui står hardt på sitt, og avviser ethvert regjeringssamarbeid med det ultraortodokse Shas-partiet. Statsminister Ariel Sharon planlegger sonderingsmøter med lederne både for Shas og United Torah Judaism, rapporterer Israels radio. – Dersom Ap velger de ultraortodokse partiene fremfor Shinui i en fremtidig koalisjon, vil partiets velgere tolke dette som et bedrag, sier Shinui-leder Yosef Lapid. Tirsdag er det ventet at Shimon Peres vil få formell godkjennelse fra Arbeiderpartiet til å gå videre i regjeringsforhandlinger med Sharon. I følge medarbeidere som står statsministeren nær, arbeides det med fem forskjellige regjeringskonstellasjoner. En koalisjon mellom Likud, Ap og de ultraortodokse partiene vil kunne være den mest stabile, sier kildene til Jerusalem Post. En slik løsning blir også støttet av mektige Benjamin Netanyahu og andre politikere på høyresiden i Likud. (13.07.04)


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart