Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Godkjenner havnereform

Med et flertall på 53 mot 33 stemmer, godkjente nasjonalforsamlingen Knesset havnereformen til finansminister Benjamin Netanyahu onsdag. Som ved finansdepartementets godkjennelse av reformen, har havnearbeiderne motsatt seg avgjørelsen, i følge Jerusalem Post.
Opposisjonspartiet National Union stemte for forslaget, og Haim Katz var den eneste fra Likud som stemte imot. United Torah Judaism avsto fra å stemme, men partimedlem Ya’acov Litzman støttet forslaget ved en forhåndsstemme.
En gruppe på 200 havnearbeidere fra Ashdod møtte deres kolleger i Haifa tidlig onsdag morgen, for å vise solidaritet og oppfordre dem til å streike.
Mens arbeiderne i Ashdod og Eilat gikk ut i streik allerede da finansdepartementet godkjente planene, bestemte arbeiderne i Haifa seg for å fortsette å jobbe.
Havnereformen til finansministeren går ut på å privatisere havnene på lang sikt for å senke antallet streiker og øke lønnsomheten. Netanyahu har tidligere hevdet at de gjentatte streikene fra havnearbeiderne skader Israels ansikt utad. (KOB, 15.07.04)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart