Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Pensjonistpartiet etter valget

På denne siden samler vi nyhetsnotiser om Pensjonistpartiet i etterkant av Knesset-valget 2006.

PENSJONISTPARTIET:

Knesset-valgets store overraskelse
Pensjonistpartiet startet sin valgkampanje med et ørlite håp om å få nok stemmer til å komme over Knessets sperregrense. Først sist uke begynte partiet å øke oppslutningen på meningsmålingene. Nå ligger de godt an til å bli dette valgets store overraskelse, med hele åtte mandater inne på Knesset, i følge Channel 1s valgdagsmåling.
Partileder og tidligere Mossad-detektiv Rafi Eitan fulgte valginnspurten med argusøyne fra partiets hovedkontor i Tel Aviv, informerer Yedioth Aharonoth. Da samtlige valgdagsmålinger kunne vise at pensjonistene fikk minst fem mandater i det syttende Knesset, kom Eitan med følgende ord til medlemmene: «På dette punktet ønsker jeg å takke alle aktivistene og pensjonistene som har bidratt til en lang reise.»
– I dag skammer vi oss ikke over de eldre. Vi vil ikke hvile, ikke et eneste øyeblikk, inntil pensjonistene får alle sine rettigheter tilbake. Vi tar tilbake rettighetene til dem som bygde staten. En ny æra begynner fra og med i dag, uttalte Ya’akov Ben-Yizri som sannsynligvis får en plass i nasjonalforsamlingen for partiet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart