Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Flere i Ap har tro på sammenslåing

– Vi kan ikke forkaste tanken om at Arbeiderpartiet og Kadima vil slå seg sammen i fremtiden, sier en rekke Ap-medlemmer til Yedioth Aharonoth søndag. Vistestatsminister Shimon Peres luftet ideen tidligere i uken. Peres ser "ingen forskjell mellom de to partiene", og "det beste er derfor å slå dem sammen". – Vi kan ikke se på denne muligheten som helt urealistisk. Nå kan det kanskje se umulig ut, men det kan uten tvil skje i fremtiden, sier Ap-medlemmene off record. Infrastrukturminister Benjamin Ben-Eliezer var en av de få som ønsket å kommentere ideen i all åpenhet. – Det er for tidlig å snakke om slike ting. Jeg kan forstå Peres sin engstelse, fordi han er med i et parti uten politisk struktur, uten røtter og uten en organisasjon, sier han. – Dette partiet ble formet for tilbaketrekningens skyld, og det finnes ikke noe i det utover tilbaketrekningen. Det er derfor Peres prater om en forent fremtid. Disse drømmene er for unge enda, legger han til. Likevel avviser ikke Ben-Eliezer at ideen en dag kan bli satt ut i livet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart